Viikonloppu alkaa

Paras hetki perjantaissa: Kävelen lumesta valkoisen kylänraitin läpi kotiin levästi hymyillen, sillä repussani on juuri kirjastosta haettu, kovasti odottamani Elena Ferranten Napoli-sarjan kolmas osa. Vatsanpohjaa kipristelee ihana odotuksen tunne, tieto siitä että hetken kuluttua saan avata kirjan, jonka tiedän imaisevan minut mukanaan. Kohta saan upota vuosikymmenten takaiseen Napoliin. Tekee mieli viivyttää aloitusta, koska mitä nopeammin aloitan, sitä nopeammin kirja päättyy – ja tiedän jo nyt, että tulen kaipaamaan tätä kirjaa sen viimeisen sivun jälkeen. Voi olla, että Napoli-sarja pitäisi oikeastaan ostaa itselle, niin paljon olen siitä tykännyt.

Edessä on viikonloppu, jossa kaikki on kohdallaan. Olemme kotona kahdestaan (tai kissa mukaanluettuna kolmestaan), ohjelmassa on vain olympialaisten kisastudiota, liikuntaa, ruoanlaittoa yhdessä ja herkullisia aterioita – sekä Ferranten kirjan lukemista. Ulkona on maailman kaunein talvi, tiedossa ei ole mitään kiireellistä tai stressin aihetta (paitsi ehkä Suomen hiihtäjien viestimenestys). Tällä viikolla on saatettu omalta pöydältä eteenpäin kaksi artikkelikäsikirjoitusta, joten työasiatkaan eivät juuri nyt paina.

Tänä viikonloppuna piti olla reissu, jota myös olin kovasti odottanut. Harmittaa että se siirtyi, mutta osa minusta on myös helpottunut. Juuri tätä olen tarvinnut, juuri tätä kaivannut. Viikonloppu ilman mitään erityistä, ihan vain kahdestaan. Ja kohta aloitan uuden kirjan.

Hyvää viikonloppua myös sinulle!

2 kommenttia artikkeliin ”Viikonloppu alkaa

  1. Päivitysilmoitus: Helmikuun kirjoja | Illuusioita

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.