Maaliskuu tuntui valoisalta kuukaudelta, mutta kirjoja saattelin viimeiselle sivulle asti valon määrästä huolimatta vain kolme. Niistäkään en ole ehtinyt kirjoittaa ennen kuin nyt vasta, sillä alkukuukausi on mennyt ihan työsumussa.

  • Mika Waltari: Kuka murhasi rouva Skrofin?
  • Lisa Genova: Edelleen Alice
  • Eve Hietamies: Yösyöttö

Lisäksi aloitin yhden hyvän, hiukan tiiliskiveä muistuttavan kirjan, mutta koska tässä (kin) kuussa olin paljon tien päällä, oli mukavampaa lukea kevyempiä pokkareita ja isompi kirja on edelleen kesken. Yösyöttö itseasiassa oli kirjakaupan alehyllystä löytämäni Miki-minikirja.

Siinä mielessä onnistuin maaliskuussa toteuttamaan kirjastokieltohaasteeni, että kaikki kolme luettua kirjaa ovat omia, eivät kirjastosta. Valitettavasti niistä kuitenkin vain yksi (Waltari) oli omasta hyllystä, kaksi muuta pokkarihankintoja ja sinällään turhia, vaikken yhtäkään maaliskuun luetuista kadu.

Lukemisen lisäksi olen iloinnut pitkästä aikaa äänikirjoista, mutta koetan kirjoittaa niistä lisää myöhemmin. Tällä viikolla olen kotona lepäämässä, ja ajattelisin että ehdin myös kirjoittaa blogiin. Koska tarkoitus on kuitenkin olla tekemättä mitään liian tavoitteellista ja vain olla ilman aikatauluja tai pakollisia suunnitelmia, en lupaa bloginkaan suhteen mitään. Yritän tehdä asioita koska haluan, en siksi että olen tullut luvanneeksi tai muuten luulen ihmisten odottavan minulta jotain. Kirjoittaminen on onneksi elämäni hyviä asioita, joten uskon että blogin kannalta lepoviikkoni on oikein onnekasta aikaa.