Inspiraatioita

Täällä toisen tähden alla -blogin Jaanan lähetti minulle ihanan kannustavan tunnustuksen. Kiitos siitä ja kauniista sanoistasi!

Mieltä todella lämmittää, että lukijat (vieläpä Jaanan kaltaiset hienot kirjoittajat) jaksavat yhtä lukea blogia, vaikka se on muuttunut tänä syksynä. Kirjoitan aiempaa vähemmän työstäni, ihan vain koska en oikein saa kirjoittaa siitä kovin paljon. Lisäksi olen ollut niin kiireinen, että blogille on jäänyt selvästi aiempaa vähemmän aikaa. Postaustahdin harveneminen näkyy suoraan lukijatilastoissa. Sitä kiitollisempi olen niille, jotka jaksavat seurata, vaikka minä en juuri nyt pysty antamaan kovin paljon seurattavaa.

Sinä inspiroit minua -palkinto on kiertänyt blogeissa jo jonkin aikaa. On vaikea miettiä, kenelle sen haluaisin lähettää edelleen, sillä inspiroivia blogeja on monia, ja useimmat ovat jo palkintonsa saaneet. Siinä missä oma kirjoittaminen on vähentynyt tänä syksynä, myös blogien seuraaminen on jäänyt vähemmälle. Jaanan blogi on ilman muuta kuitenkin yksi niistä, joita luen ja joka inspiroi sekä kirjoillaan että valokuvillaan. Muita kestosuosikkejani ovat esimerkiksi Suketuksen blogi Eniten minua kiinnostaa tieMarian Sinisen linnan kirjasto sekä Leena Lumen elämää hehkuva blogi – kirjablogeja kaikki nämäkin. Muista blogigenreistä erityistä inspiraatiota saan tuttujen blogeista. Elinan Sataman valot saa minut aina hyvälle tuulelle, ja Turun Tildaa luen, koska olemme ystäviä ja blogien kautta vaihdamme myös toistemme kuulumisia. Kaksi jälkimmäistä nostan nyt erityisesti esiin, sillä ainakin mainitsemani kirjablogit ovat jo inspiraatiopalkinnon saaneet, tosin en ole varma ovatko Elina ja Tildakin jo omansa pokanneet.

Lumipyryn keskeltä toivotan kaikille hyvää itsenäisyyspäivää!

4 kommenttia artikkeliin ”Inspiraatioita

  1. Kiitos Kirsimaria, on ilo, että käyt lukemassa blogiani. Samaa sanon sinullekin!

    Mukavaa itsenäisyyspäivää ja valoa talveen!

  2. Olet Kirsimaria tunnustuksesi ansainnut!

    Hyvää itsenäisyyspäivää. Minä siirryn nyt sohvalle katsomaan Tuntematonta ties kuinka monennen kerran 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.