Sirkus on täällä, se suosikkini: Sirkus Finlandia.

Jälleen itketti, nauratti, täristi. Joka kesä elämys on yhtä vahva – en tiedä voi tällaiseen joskus kyllästyä? Ei kai. Tämä oli seitsemäs Sirkus Finlandian näytös jonka näin. Ja lisää tulee, uusi ohjelma joka vuosi.

Tänä vuonna suosikkejani olivat kotimaiset esiintyjät: jousiampujataituri Aleksi Martin ja puolisonsa Liina Aunola sekä rovaniemeläiskaksikko Duo Events. Eniten minut säikähdytti australialainen nuorallakävelijä tai -juoksija Ramon, joka keikkui teltan katonrajassa nähdäkseni ilman turvaköyttä. Kahdesti hän oli pudota; niistä kerroista toinen oli tahallinen ja kuului vitsiin, mutta ensimmäinen kyllä vahvasti vaikutti vahingolta – mies roikkui aika vähästä kiinni ja vaikutti hieman hermostuneelta jonkin aikaa sen jälkeen. Oli tahallista tai ei, säikähdin ihan kauheasti. Teltta hiljeni äkkiä ihan kokonaan – ja aplodit taitelijan päästyä jälleen turvaan narunsa päälle olivat sitäkin raikuvammat.

1-Sirkus Finlandia

Ohjelman juontaa tällä kaudella Timo Taikuri – kyllä, juuri hän! Odotin Carl Jernström Juniorin esiintyvän sitten taitolajissaan jonglöörinä, mutta ei, harmi. Hän tuli areenalle vasta loppukumarrukseen sirkustirehtöörin asussaan.

Hieno ilta, hieno tunnelma. Hieno sirkus.

Mainokset