Viime viikonlopun väsymykselle löytyi syy: olin saamassa syysflunssan. Alkuviikko sujuikin sitten sängynpohjalla niistäen, mutta heti kun siitä vähän tokenin, kävin ostamassa vahvaa d-vitamiinia. Kahdessa päivässä mikään tuskin muuttuu, mutta ainakin oloni on paljon parempi. Tänä aamuna kävelin töihin tuntia aikaisemmin kuin yleensä koska olin menossa pitämään yhtä luentoa, ja lyhyistä yöunista huolimatta tuntui siltä, että pystyn mihin vaan. Sellaista tunnetta ei ole ollut moneen viikkoon, kun on väsyttänyt vaan. Ihan sama onko d-vitamiinipurkin vaikutus lumetta vai ei – tärkeintä että minulla on parempi olo.

Siksipä kahden viikon kuluttua Helsingissä pidettävän konferenssin esitelmäni on jo hyvässä vauhdissa eikä edes harmita yhtään, että viikonloppu tulee kulumaan ainakin osittain työasioiden äärellä – sainhan makoilla alkuviikon. Kalenteri on jouluun asti jo melkoisen täysi, mutta yhä uskon siihen, että vielä tämän vuoden puolella väikkärin viimeisestäkin luvusta on jonkinlainen käsikirjoitusversio koossa. Silloin olisin aikataulussani.

Katsotaan, miten käy! Energiaa haen muun muassa hyvistä tsemppibiiseistä, kuten tästä Jippikayjein versiosta. Energiaa antavat myös hyvät tyypit ja monet niistä tapaamisista, joita joulukuussa on tiedossa.

Mainokset