Onpa ollut pitkä bloggaustauko. Ihan on kömpelö olo tässä wordpressin äärellä.

Olin viikon lomalla ja poissa koneen äärestä, ja pari päivää ennen lomalle lähtöä sairastuin niin, ettei aikaa lopulta jäänyt edes lyhyeen poissaoloilmoitukseen. Tarkoitukseni oli ajastaa blogiin rästissä olevia kirjapäiväkirjapostauksia niin, että täällä ei olisi ollut ihan näin hiljaista lomani aikana, mutta en siis ehtinyt.

Tästä siis seuraa, että ihan pian saatte oikein postausvyöryn. Luvassa on kuvia lomalta Ylläkseltä ja sitten joitakin kirjapäiväkirjan juttuja, jotka ovat odottaneet vuoroaan jo ihan liian kauan. Ja oli minulla muitakin aiheita odottamassa, mutta en jaksa nyt ajatella niitä. Ihan pian jaksan, varmasti.

Tulin Lapista viime yönä enkä oikein vielä haluaisi myöntää olevani kotona. Väsyttää, enkä jaksaisi keskittyä edes ruoanlaittoon. Papukin on maalla, ja minun on sitä kova ikävä. Viikkoon en ole ajatellut yhtään kokonaista ajatusta loppuun asti, enkä haluaisi vieläkään alkaa oikeasti ajatella yhtään mitään. Siksi kävin ruokakaupassa ja sikainfluenssarokotejonossa videovuokraamon kautta ja kuvittelen lomani jatkuvan vielä pari päivää. Kyllä minä kohta ryhdistäydyn ja kirjoitan tännekin jotain oikeaa. Ihan kohta, juujuu.

Kuunnelkaa sillä aikaa vaikka Sir Elwoodin hiljaisia värejä (tämä niin soi ajatuksissa lomalla):

Mainokset