Kalenterissa on täyttä juuri tällä hetkellä. Samoin päässäni – yritän pitää ohjat käsissä ja olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan, mutta hetkittäin tuntuu siltä, että jotain unohtuu ja kaikki kaatuu. Mutta eihän se epämääräinen ”kaikki” mihinkään kaadu.  Asiat hoituvat varmasti hyvin, kunhan vain vedän syvään henkeä ja ryhdyn toimeen alituisen jaarittelun sijaan. Päänsärkyyn auttaa lääke, hartiakipuun jumppa, unenpuutteeseen nukkuminen. Kaikki järjestyy kyllä, väsymyksestä huolimatta, niin uskon.

Juuri nyt päällä oleva kiire aiheuttaa kuitenkin sen, etten ehdi pysähtyä blogin ääreen kuin lyhyiksi hetkiksi kerrallaan. Pöydällä on pino kirjoja, joista pitäisi kirjoittaa tänne ja ainakin yhdestä leffastakin haluaisin avautua, mutta ei nyt, joskus toiste. Lähden huomenna Helsinkiin ja olen kirjamessuilla töissä kolme päivää. (Kiireistä siellä varmaan on, mutta saa tulla tervehtimään!) Messujen jälkeen olen arkistossa ja kirjoittajakurssilla, ennen kuin palaan kotiin. Tahti kyllä rauhoittuu viikonlopun jälkeen, mutta Helsingissä ollessa olen laiskempi bloggaaja.

Yritän siis sanoa, että tähän blogiin tulee nyt lyhyt rauhallisempi kausi ja vähemmän postauksia.

Täyttä on elämässä, mutta yritän aamuisin silti muistaa katsoa ympärilleni ja seurata syksyn hiljaista vaihtumista talveen. Lunta on ollut vasta yhtenä aamuna ja syksyn mustin vaihe on vielä edessä, mutta silti ilmassa tuoksuu jo vähän talvellekin. Se tulee kyllä, vähitellen, ihana talvi.

Mainokset