JYP on Suomen mestari,  ja minä ja Papu pidetään täällä kahdestaan omia kultajuhlia. Tunnelma on korkealla tälläkin porukalla!

Olin päättänyt, että jos JYP voittaa, laitan tämän vanhan kannatuslaulun blogiini. Tämä on siis 1990-luvun alkupuolelta peräisin, kun joukkueen virallinen nimi oli JYP Hockey Team. Kun JYP tänä keväänä voitti runkosarjan, kaivettiin tämä vanha viisu varastoista ja se alkoi taas soida paikallisradiokanavalla. Voin vain kuvitella, millainen rahasampo kappaleesta saadaan, kun se nyt mestaruusjuhlien siivellä varmaankin julkaistaan uudella cd:llä, jota myy vain joukkueen sponsorin Keskimaan liikkeet. Hihii! Kannessa on kultajoukkueen kuva ja JYPin hurrikaanilogo. Hih, kiskon ihan omaa kivaa tästä mestaruudesta.

Täytyy sanoa, että tämä vanha kappale on niin huono, niin ysäri, että vähän nolottaa. Oikein ojennan tarjottimella kaikille jääkiekkoa inhoaville tai sille naureskeleville herkkupalan tartuttavaksi. 🙂 Itsekin nauran jääkiekkohurmokselle, mutta koska hurmos on tällä hetkellä omassa kotikaupungissani, olen myös mukana siinä ja innoissani! On nimittäin paljon kivempaa olla aidosti iloinen kovaa työtä tehneen joukkueen puolesta kuin teeskennellä viileää kyynikkoa. Siirryn siihen osastoon taas jääkiekon MM-kisojen aikaan, sillä nämä muutamat viikot ovat varmaankin saaneet oman kiekkokiintiöni täyteen, luulen ainakin. Olen jo tästä innostuksesta itsekin vähän yllättynyt.

Loistavaa! Onnittelut Jyväskylän urheilutähdille, onnea JYPin joukkueelle! Hieno mestaruus!

Mainokset